Rozeveld Events

CD-voorstelling: Choosen cards

Op zaterdag 15 juni 2019 om 20u. komt Awen hun nieuwe CD, choosen Cards voorstellen. Lieselot Denys (accordeon) en Bart Deruyter (gitaar en voice) nemen je mee doorheen een muziekale wereld en laten je kennis maken met hun sounds.

Rozeveld Whisky tasting

Vereenzelvig jij net zoals vele anderen Whisky ook met Schotland? Dan is dat niet onterecht, want de meest gedronken whisky is en blijft voornamelijk Schotse whisky. Toch gaat wereld van deze populaire drank veel verder dan Schotland. Ook landen zoals o.a. de VS,  en Japan hebben een gekende reputatie als het op whisky aankomt. Als jij die wereld wil ontdekken, dan kan dat in het Rozeveld. 

Maak samen met gelijkgezinden een ontdekkingstocht doorheen de wereld van Whisky en leer er de geschiedenis en herkomst van deze drank gevolgd door de echte tasting: de degustatie van verschillende malts speciaal voor deze tasting uitgekozen. 

Bevestig je deelname per e-mail naar info@rozeveld.be met vermelding van je naam*

*minimum leeftijd = 18 jaar

Rozeveld Rumtasting

Wil jij de wereld van Rum ontdekken? Dat kan samen met andere gelijkgezinden in het Rozeveld. Je maakt er kennis met de verhalen rond het ontstaan van Rum en leert de geschiedenis van deze heerlijke drank die vooral gekend staat door de populaire cocktails waarin ze verwerkt wordt. 

De Rumtasting start met een ontdekkingstocht doorheen de herkomst, productieproces en rijpingsmethodes zodat deze spirit na de tasting geen gehiemen meer voor je kent. Daarna kan de tasting echt starten en wordt er gedegusteerd. 

Wil jij een plaatsje op deze tasting? Mail je interesse naar info@rozeveld.be  met vermelding van je naam*

*Deelname pas mogelijk vanaf 18 jaar.